Sunday, February 26, 2006



I en tid med høy stressfaktor, er det ekstra deilig med slike utflukter som de 2 skissert nedenunder. Bildet over er av den skriftlige trusselen medarbeiderne mine i Gaza fikk for et par uker siden. Det ble sagt at hvis de ikke la ned alt arbeid i Gaza innen utgangen av febr, ville bygget hvor senteret ligger, bli sprengt. Truslene ble også gjengitt senere, og da mer personlige, med henvisning til også barna til stabsmedl. Det har vært mange møter og korrespondanse vedr denne saken i de siste ukene. Det er bare 2 dager igjen av fristen.... Vi ser ingen oppklaring enda, men vi tror den vil komme. Flott om dere fortsetter å huske på dette i bønn, såvel som resten av PBS-staben.


........ Det gjør også Josef, Isak og Elina....
Det er mye steinbukk i Ein Gedi. Og de imponerer storlig med sine lette firsprang i bratte fjellvegger....


25/2: På tur i Ein Gedi-oasen (ved Dødehavet) med mine nye svenske kollegaer: Til venstre: Birgitha, Elina, Isak, Fredrik og foran Josef.


Her på Tel Megido - Harmagedon: Hvor det siste slaget skal stå. Kanskje grunn til å fryse ekstra når en får skissert en slik fremtid???
Cæsarea.
"På den onde dagen gjemmer han meg i sin hytte. Han skjuler meg i sitt skjermende telt og tar meg opp på klippen. Nå løfter jeg mitt hode høyt over fiendene omkring meg. Med jubel vil jeg bære fram takkoffer i Herrens telt og synge og spille for ham." Salme 27.5-6
Neida, sola skinner ikke hver dag her heller, bare nesten. Og kaldt kan det også bli. Her i Cæsarea.

Fortsatt Golan-høydene. Her på Tel Dan foran et kananittisk tempel fra Abrahams tid. Tenk! Igjennom den døra har sannsynligvis Abraham vandret!


Jada, det finnes fossefall og vakker natur i Israel også, ikke bare ørken. Her i Banjas på Golanhøydene, (ved Cæsarea Filipi).

Noen flere bilder fra turen. Dødehavet - laveste punkt på jorden (396 m under havnivå) - må jo oppleves når man er på tur i Israel. Og for en hud man får etter et slikt besøk. Eller hva gutter?

Sunday, February 12, 2006






Salam aleikum!
Da hiver jeg meg også utpå blogge-sporten.:) Du er hjertelig velkommen til min blogg-side! Jeg befinner meg i Jerusalem på tredje året. Og livet her er aldri kjedelig. For et privilegium å få bo her og oppleve så mye spennende! Noen ganger for spennende, men oftest gode ting. Som f.eks i forrige uke da var jeg på en reise i landet sammen med Gå Ut-studentene, Johannes, Cecilie og George. Bildene over er fra Judea-ørkenen, ved Wadi Qelt, og det andre ved en tro kopi av tabernakelet israelittene hadde i ørkenen. Ellers så var vi ved Dødehavet, Qumran, og rundt omkring i Jesu fotspor i Galilea.


Beste hilsen Karin