Monday, March 20, 2006





Så er en ny STK-epoke i Det Hellige Land over. Teamet er trygt tilbake i Hurdals dype skoger. Men før det, hadde vi grillfest med dem i hagen til PBS i Jerusalem. Veldig koselig! Hjertelig takk for nå folkens! Dere er fantastiske, og vi kommer til å savne dere ille! Lehitraot / Maasalame!

Wednesday, March 15, 2006

















Så er jeg tilbake etter en hektisk, men flott og spennende uke i Limassol på Kypros. Fikk ikke sett så mye av øya, men jeg fikk møte mange flotte mennesker fra flere land i Midtøsten og Nord-Afrika. Mennesker med sterke vitnesbyrd. Og jeg fikk lære mye nyttig om prosjektledelse. Som regnskap f.eks. Og det ble lært bort på en slik måte at selv jeg kunne forstå det! Jeg som på videregående var temmelig frustrert over det faget, fordi jeg ikke kunne forstå det. Til slutt ba læreren meg la være å prøve og forstå, og bare gjøre det! Ikke spesielt motiverende til videre studier. Men nå gikk flere lys opp, og det var all grunn til å glise over tall og balanse som stemte, (bildet over).

Det var også deilig med en frihelg på Kypros før hjemreise. En helg som ble brukt til maksimal utkobling og opplading. Og det trengtes, for jeg var knapt kommet hjem før nye uroligheter blusset opp, med nye trusler. Men jeg har det bra og takker Gud for det!

Thursday, March 02, 2006

Deler av staben på Vestbredden har nylig i 2 dager vært samlet i Beit Jala for å kurses i hvordan hjelpe barn og unge til å utvikle seg sunt sosialt og emosjonelt. Altså som dere nok skjønner et veldig sentralt tema for barn og unge som vokser opp i en krigssone. Vi lærte også metoder å illustrere problemløsning gjennom lek, som dere ser på disse bildene.