Saturday, November 24, 2007


Den siste måneden har jeg brukt mye tid sammen med Gaza-teamet. Etter drapet på Rami ble de tatt ut av Gaza av sikkerhetsgrunner, for debriefing og avkobling, og planlegging for fremtiden. De er for tiden på Vestbredden. Det er 7 familier + en single. Til sammen har de 13 barn, alle under 4 år! Bildene er glimt fra måneden som har gått.
De 2 første bildene er fra en aktivitetsdag OPCY hadde for barna nylig.



Halla og Fadi, 2 av de 13 sjarmtrollene.










Vi har hatt mange samlinger med teamet, hvor vi deler tanker og følelser om fortid, nåtid og fremtid. Joyce nyter liver i Jeriko. For et par uker siden hadde vi noen dager retreat i Jeriko.
















Vi har hatt mye oppmuntrende besøk i løpet av de siste ukene, fra kristne fra mange land. Spesielt for Gaza-teamet og PBS-ledelsen betyr det svært mye spesielt nå i en tøff tid å vite at mange kristne fra hele verden står sammen med oss. Disse bildene viser noen av de nære støttespillerne. De 2 bildene over viser henholdsvis UBS (United Bible Societies) Europa/Midtøsten-leder Peter Wigglesworth i samtale med staben. Og UBS-konsulent Julie Farrar. Bildet under; Frikirkens Synodeformann Arnfinn Løyning i samtale med Pastor Hanna Massad (Baptistkirken i Gaza). De er alle 3 svært viktige støttespillere for PBS.










2 comments:

Anonymous said...

Det gjer inntrykk å lesa om arbeidet de gjer i forhold til Gazateamet for tida! Flott at de jobbar så bevisst for å hjelpa dei i ei krevjande tid. Gud velsigne tenesta dykkar!

Henriksn said...

Det er sterkt å lese om og se hvordan dere og alle involverte står sammen! Og vi står med dere. Dog et langt kaldere sted.

Guds fred og velsignelse