Sunday, December 24, 2006

(Bildet er hentet fra "Veien til Betlehem")Julen er her igjen, og det betyr at vi igjen skal feire at den fantastiske profetien i Jes. 9.2ff er oppfylt ved Jesu komme til jorden:
"Det folk som vandrer i mørket, får se et stort lys; over dem som bor i skyggelandet, stråler lyset fram. Du lar dem juble høyt og gjør gleden stor. De gleder seg for ditt åsyn som en gleder seg i kornhøsten, som en jubler når hærfang skiftes. For åket som tynget folket, stangen over nakken på det og staven som driveren brukte, har du brutt i stykker som på Midjans dag. Ja, hver støvel som trampet i stridsgny, og hver kappe som er tilsølt med blod, skal brennes opp og bli til føde for ilden. For et barn er oss født, en sønn er oss gitt. Herreveldet er lagt på hans skulder, og hans navn skal være: Underfull Rådgiver, Veldig Gud, Evig Far og Fredsfyrste. Så skal herreveldet bli stort og freden være uten ende over Davids trone og hans kongerike. Han skal gjøre det fast og holde det oppe ved rett og rettferdighet fra nå og til evig tid. Herren, Allhærs Gud, skal gjøre dette i sin brennende iver."
Snakk om fantastiske nyheter til oss alle, og ikke minst alle dem som famler i mørket, og så inderlig lengter etter fred. Jeg ønsker dere alle en riktig god og fredfull julehøytid med Fredsfyrsten i sentrum!

3 comments:

Grete Winther Westrum Løvås said...

Hei!
Fant bloggadressen din i et julebrev mamma og pappa har fått fra deg. (De kjenner foreldrene dine.) Kommer nok innom her igjen.
God jul!
Hilsen Grete

Anonymous said...

God jul, Karin!
Nyt julen med familie og venner, og fyll bagger og kofferter med det du savner ellers...
klemmer fra 5 i familien Topland.

Anonymous said...

Hurra! for deg som fyller ditt år, ja deg vil vi gratulere!
Alle i ring omkring deg vi står og se nå vi vil masjere! Bukke, nikke , neie, snu oss i ring, danse litt for deg med hopp og sprett og spring. Ønske deg av hjerte alle gode ting og si meg så: hva vil du mere? GRATULERE!!!